Kerstomaatjes met een krabvulling - ciliegine ripiene di granchio

U vindt dit recept op pagina 815 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
schaal- en schelpdieren
Bereidingstijd:
35 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Ovengedroogde tomaat

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Mini-taartjes met gekonfijte kerstomaat en dijonmosterdcrème

delicious. magazine - 2013-08

In de oven geroosterde kerstomaten

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Som tam

Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel