Gevulde inktvis van de grill - calamari ripieni alla griglia

U vindt dit recept op pagina 826 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Bereidingstijd:
40 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Knoflookboontjes

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Citroenaïoli

Een recept uit N. Klei - Het barbecueboek (Vooral voor mannen)

Gremolata

Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Dressing van knoflook uit de oven en citroen

Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten