Vissoep van de piraat - zuppa di pesce del pirata
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 847 in De Zilveren Lepel .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
- Bereidingstijd:
- 90 minuten
Ingrediënten
- basilicum
- bieslook
- gedroogde chilipeper
- groene paprika
- knoflook
- majoraan
- mosselen
- muskusoctopus
- nootmuskaat
- octopus
- olijfolie
- peper
- rode paprika
- rode wijn
- salie
- tijm
- venusschelpen
- verse gemengde kruiden
- witte rum
- zeekat
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.