Vissoep van de piraat - zuppa di pesce del pirata

U vindt dit recept op pagina 847 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Bereidingstijd:
90 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Basilicum en komkommerdressing

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Haloumi met tomaten en basilicum

Een recept uit L. Olthuis, Bert Strootman en B. Strootman - Spitsuurkoken - Gezond & Snel

Rodemulfilet, bedekt met basilicum en filodeeg, hierbij een stoof van opperdoezer-ronde, doperwten en flinters sukade

Een recept uit  - 3 - Topkoks voor thuiskoks

Kip met verse kruiden en een venkelsalade

Een recept uit Pascale Naessens - Puur genieten en toch gezond en slank