Arabisch lamsvlees - agnello all'araba

U vindt dit recept op pagina 864 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
buffet / hoofdgerecht
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / lamsvlees
Bereidingstijd:
100 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Amandeltaart, Zweedse

Een recept uit delicious. magazine - 2015-13

Amandeltaartjes (crostata di mandorle)

delicious. magazine - 2010-13

Marsepein

Een recept uit Nanne Hogeland, Saskia Lelieveld en Julie Tavernier - Goed zoet

Amandelrol

delicious. magazine - 2009-13