Gebraden lamsbout met kruiden - cosciotto in crosta d'erbe

U vindt dit recept op pagina 865 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
buffet / hoofdgerecht
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / lamsvlees
Bereidingstijd:
55 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Oven recept rozemarijn lamsbout gepofte met knoflook

Een recept uit Es

Lamsbout uit de oven

Een recept uit Sanne

Gebraden lamsrollade met aardappeltjes en kruiden

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Gebraden lamsbout met ansjovis en rozemarijn

Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef