Geitenbout voor pasen - cosciotto pasquale

U vindt dit recept op pagina 874 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / geitenvlees / feestdagen
Bereidingstijd:
90 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Saté kambing - Geitensaté

Een recept uit Onno Kleyn - De grote Kleyn

Geitenbout uit Piëmonte - cosciotto alla piemontese

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Geitenbout met truffelcrème - cosciotto alla crema tartufata

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Bout van jonge geit, munt en geitenkaas - spalla di capretto mentuccia e pecorino

Een recept uit J.M. Bellver - Wereldkeuken Italie