Varkensvlees in druivensap - arrosto all'uva

U vindt dit recept op pagina 880 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
buffet / hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / vlees / varkensvlees
Bereidingstijd:
110 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gehaktballetjes

Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Macaronisalade met spekjes en zuurkool

Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

ajo blanco

Een recept uit Michael van Straten - De gezonde Joodse keuken

Sperziebonensalade met pistachenoten

Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch