Gekookt vlees uit Milaan - bollito misto alla milanese

U vindt dit recept op pagina 913 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Fins / Italiaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees / kalfsvlees / varkensvlees / rundvlees
Bereidingstijd:
225 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Bollito misto

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Bollito misto - Gemengd gekookt vlees

Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Cotechino con lenticchie (Gekookte worst met linzen)

Een recept uit E.G. Baur en I. Ohlbaum - Aan tafel met Verdi

Bollito misto

Een recept uit Jean Beddington - Bouillon