Gekookt vlees uit Milaan - bollito misto alla milanese
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 913 in De Zilveren Lepel .
- Keuken:
- Fins / Italiaans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vlees / kalfsvlees / varkensvlees / rundvlees
- Bereidingstijd:
- 225 minuten
Ingrediënten
- bleekselderij
- cotechino
- groene saus
- kalfsborst
- kalfskop
- mostarda di cremona
- rundermuis
- rundvlees
- ui
- wortel
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.