Carpaccio

U vindt dit recept op pagina 916 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht
Soort:
vlees / rundvlees
Bereidingstijd:
25 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kroepoek met een Japanse topping

Een recept uit Andrea Tegel

Sriracha mayonaise (Spice up your meal!)

Een recept uit Sergio en Linda

Kerriemayonaise

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Knolselderijsalade

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag