Scottata met rucola - 'scottata' alla rucola

U vindt dit recept op pagina 927 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / rundvlees
Bereidingstijd:
20 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Olio do peperoncino - Chili-olie

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Pompoen met burrata en pesto

Een recept uit

Parelhoenborst met ratouillesalade en paprikacreme

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Pompoen met burrata en pesto recept - Food and Friends

Een recept uit