Gesmoord kalfsvlees - brasato
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 945 in De Zilveren Lepel .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- buffet / hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / vlees / kalfsvlees
- Bereidingstijd:
- 150 minuten
Ingrediënten
- droge witte wijn
- olijfolie
- pancetta
- peper
- platte fricandeau
- ui
- vet van rauwe ham
- vleesbouillon
- wortel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.