Salade van kalfshaas - filetto in conza

U vindt dit recept op pagina 952 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vlees / kalfsvlees
Bereidingstijd:
40 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Citroensorbet met crunchy meringue

Een recept uit Alex Hoffler en Stacey O'Gorman - Meringue

Calvados rickey

Een recept uit J.D.T. Eekma - Elseviers cocktail en longdrink boek

Scotch rickey

Een recept uit J.D.T. Eekma - Elseviers cocktail en longdrink boek

Ted Damson

Een recept uit Russell Norman - Spuntino