Koud kalfsvlees met tonijn - vitello tonnato freddo
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 968 in De Zilveren Lepel .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- picknick / lunch / buffet / voorgerecht
- Soort:
- vlees / kalfsvlees / vis
- Bereidingstijd:
- 140 minuten
Ingrediënten
- ansjovisfilets op olie
- bleekselderij
- citroensap
- eierdooier
- kappertje
- olijfolie
- platte fricandeau
- tonijn op olie
- wittewijnazijn
- wortel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.