Coratella van de groenteboer - coratella d'agnello dell'ortolano

U vindt dit recept op pagina 991 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
lamsvlees / orgaanvlees
Bereidingstijd:
35 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Moegalgal (Gestoofd lams- of kalfsvlees)

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Gebakken coratella - coratella d'agnello in tegame

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Echt vreselijk lekkere en eenvoudige lamstartaar

Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Lamskoteletjes in azijn

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel