Gekookte gerookte tong - lingua affumicata e lessata

U vindt dit recept op pagina 998 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
orgaanvlees
Bereidingstijd:
195 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Bleekselderijstamppot met Luikse kalfsbouletjes

Een recept uit delicious. magazine - 2016-01

Selderijjus

Een recept uit Anne Cazor en Julien Attard - De Topchefs van de Moleculaire keuken

Kalfsbouletjes, Luikse, met bleekselderijstamppot

Een recept uit delicious. magazine - 2016-01

microwaved Celery Stalk

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]