Gevulde eend met meiraapjes - anatra ripiena in salsa di rape

U vindt dit recept op pagina 1018 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Bereidingstijd:
120 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Eendenterrine - terrina d'anatra

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Geroosterde eendenborst met gestoofde daikon en saus van dashi-sojabouillon met eend en bonito

Een recept uit  - Story on a Plate

Consommé

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Gevogelte, ontbeend en gevuld

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier