Struisvogeleieren - uova di struzzo

U vindt dit recept op pagina 1075 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
basisrecept
Soort:
ei/omelet/frittata
Bereidingstijd:
10 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Cadeautjes: lief meisje en haar oerei

Een recept uit Meneer Wateetons

Gepasteuriseerd (57C) ei

Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Snel gepasteuriseerd (75C) ei

Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Rijsttaart

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag