Gestoofd ree - capriolo in salmì

U vindt dit recept op pagina 1116 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
buffet / hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / wild / boter en olie / feestdagen
Bereidingstijd:
195 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Venkelsalade

Een recept uit Christian Weij - Verrot lekker

Guancia di maialino brasata alla birra scura - Varkenswang gestoofd in donker bier

Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Salade van geroosterde bloemkool & hazelnoten

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Shorba bi djaj - Kippensoep met rijst

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken