Bresaola met ricotta - involtini di bresaola alla ricotta

U vindt dit recept op pagina 1150 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
brunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
salade / vlees / kaas
Bereidingstijd:
25 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Schotel met koude vleeswaren

Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Affettati misti

Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Tramezzini - Zachte sandwiches

Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Bresaola-sandwich met eiwitmayonaise

Een recept uit Anne Cazor, Marion Guillemard en Julien Attard - Toprecepten voor de sifon