Kaaspasta met ham - pâtè di formaggio e prosciutto cotto

U vindt dit recept op pagina 1153 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht
Soort:
vlees / kaas / paté/terrine
Bereidingstijd:
30 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Canapés met foie gras - canapés de foie-gras

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Kip in wijn - coq au vin

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Lapin de saupiquet - Opdienen

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Haas- of konijnstoofpot

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier