Koud glazuur - glassa a freddo

U vindt dit recept op pagina 1176 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
basisrecept
Soort:
glazuur / vegetarisch
Bereidingstijd:
20 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Glazuur, wit

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Gordon Ramsay: millefeuille van frambozen

Een recept uit

Napoleondessert

Een recept uit B. Van Loo - Als kok in Frankrijk

Glazuur, doorschijnend

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek