Abrikozencrème - crema di albicocche

U vindt dit recept op pagina 1208 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
buffet / nagerecht
Soort:
schuim/mousse/gelei / vegetarisch
Bereidingstijd:
70 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Abrikozencrème

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Vruchten in gelei - frutta fresca in gelatina

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Vruchtengelei

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Abrikozen-kwarkmousse

Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts