Bosvruchtenijs - gelato ai frutti di bosco

U vindt dit recept op pagina 1298 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
nagerecht
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Bereidingstijd:
25 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Alternatief voor beschuit met muisjes

Een recept uit Sven ter heide, Jennifer ter Heide

Bramen of bosbessen in grappa

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Bosvruchten Met Suiker

Een recept uit Lise Finckenhagen - Pannenkoeken

Bevroren bosvruchten met witte chocoladesaus

Een recept uit Marielle van Spronsen - Topkoks voor Thuiskoks 2