Yoghurtijs - gelato di yogurt

U vindt dit recept op pagina 1302 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
nagerecht
Soort:
vegetarisch / ijs
Bereidingstijd:
25 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Amandelyoghurt

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Yoghurtijslolly's met perzikensmaak

Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Vanilleijs op basis van yoghurt

Een recept uit  - Magimix IJsmachine

Yoghurt-frosting

Een recept uit Mariette van Tuyl - Puur zoet