gegratineerde bosvruchten met sabayon - gratin di frutti di bosco allo zabaione

U vindt dit recept op pagina 1307 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
nagerecht
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Bereidingstijd:
45 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Rode terrine van zomervruchten

Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Alternatief voor beschuit met muisjes

Een recept uit Sven ter heide, Jennifer ter Heide

Regenboog ijsjes maken

Een recept uit Sven ter heide, Jennifer ter Heide

Maca-aardbei-bosbessenshake

Een recept uit Sandra van Schijndel - Let's go Paleo