gegratineerde bosvruchten met sabayon - gratin di frutti di bosco allo zabaione

U vindt dit recept op pagina 1307 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
nagerecht
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Bereidingstijd:
45 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Regenboog ijsjes maken

Een recept uit Sven ter heide, Jennifer ter Heide

Maca-aardbei-bosbessenshake

Een recept uit Sandra van Schijndel - Let's go Paleo

Mango ijs maken met ijsmachine tijdens hittegolf – lekker warm & koud!

Een recept uit Hazel Hardijzer

Rode terrine van zomervruchten

Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta