Druivengelei - gelatina d'uva

U vindt dit recept op pagina 1318 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
bijgerecht
Soort:
schuim/mousse/gelei / fruit / jam / vegetarisch
Bereidingstijd:
40 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Sorbet van peer en jeneverbessen

Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Kokosrijstpudding met gekarameliseerde ananas

Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Gezonder bakken met natuurlijke suikervervangers

Een recept uit Isabel

Krokante acar

Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda