Pikante calamari à la de Siciliaanse badmeester

U vindt dit recept op pagina 1350 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Spaghetti met venusschelpen & calamari

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Pijlinktvis, geroosterde, met chili-limoenolie

Een recept uit delicious. magazine - 2016-13

Mafaldine col sugo di totano (mafaldine met Liparische pijlinktvis)

Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Gebakken Pijlinktvis Met Knoflook, Peper & Lente Ui

Een recept uit Mark Jensen - De Urban Cook