Puntarellesalade met rog en ansjovissaus
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 1366 in De Zilveren Lepel .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- buffet / voorgerecht
- Soort:
- salade / vis
Ingrediënten
- ansjovis op zout
- citroen
- citroensap
- extra vergine olijfolie
- groentebouillon
- kappertje
- knoflook
- kruidnagel
- laurierblad
- puntarelle
- rogvleugel
- wittewijnazijn
- zwarte peperkorrels
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.