Vesuvius van rigatoni

U vindt dit recept op pagina 1372 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / varkensvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gehaktballetjes

Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Arancini di riso: gefrituurde rijstballetjes met ham, doperwten, saffraan en provolone

Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Eieren op lage temperatuur, doperwten en morieltjes

Een recept uit Anne Cazor en Julien Attard - De Topchefs van de Moleculaire keuken

Arancini

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy