Kalfssukade gestoofd in montepulciano d'abruzzo

U vindt dit recept op pagina 1392 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
buffet / hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / kalfsvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Veau à la cuillère

Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Blaquette de veau à l'ancienne - Kalfsstoofschotel met uien en champignons

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Kalfsbouillon

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Kalfsschotel met champignons en gerookte (provolone) kaas

Een recept uit R.C. Atkins - Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie