De 'terronata': een huwelijk tussen Siciliaanse citroenmerengue en Piëmontese nougat
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 1401 in De Zilveren Lepel .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- nagerecht
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch / ijs
Ingrediënten
- citroen
- eiwit
- harde hazelnootnougat
- hazelnootnougat uit alba
- poedersuiker
- pure chocolade
- slagroom
- vanillearoma
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.