Tartaar van verse ansjovis met bottarga van harder

U vindt dit recept op pagina 1427 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht
Soort:
carpaccio/tartaar / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Pasta met bottargasaus uit Sardinie

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Pasta con la bottarga - Spaghetti met bottarga

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Linguine met bottarga, garnalen, chilipeper en bosuitjes

Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Linguine ala bottarga - Linguine met bottarga

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy