Mosselen uit de Languedoc

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 63 in Spitsuurkoken - Gezond & Snel .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Bereidingstijd:
22 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Visfilet in Thaise tomatensaus

Een recept uit L. Olthuis, Bert Strootman en B. Strootman - Spitsuurkoken - Gezond & Snel

Basistomatensaus

Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Sardientjes met tomatensaus

Een recept uit Anne Wilson - Spaans koken

Tagliatelle met artisjokken

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta