Visfilets in romige anijssaus

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 113 in Spitsuurkoken - Gezond & Snel .

Gang:
bijgerecht / voorgerecht
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Bereidingstijd:
24 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Risotto met gele boontjes, wodka en gerookte schelvis

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken

Kibbeling met mosterd-dillesaus en knoflooksaus

Een recept uit Michel Hanssen en Bart Nijs - Spice Wise

Koolvis op een bedje waterkers

Een recept uit Sandra Mahut en Nathalie Carnet - Stomen

Visfilets in een kruidenkorst

Een recept uit Sandra Mahut - Selamat Makan!