Catalogna met parmezaan

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 435 in de zilveren lepel .

Keuken:
Italiaans

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kaki en geitenkaas amuse

Een recept uit Veronique Pouw

Kaas-fruitbrochettes

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Catalogna met parmezaan - catalogna al parmigiano

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Feta-courgetteschotel met sla

delicious. magazine - 2013-09