Gevulde gans met aardappels

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 904 in de zilveren lepel .

Keuken:
Italiaans

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Sint-Maartensgans - martinsgans

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Bonbon met foie gras

Een recept uit Cara Hobday, Jo Denbury en Rob White - Keukenhandboek garneertechnieken

Cognac-oublies

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Gebakken foie gras en een puree van zoete aardappelen met miso

Een recept uit Trish Deseine en Christian Sarramon - Heerlijk Parijs