Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Mario en ik, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
WAARSCHUWING
Dit bookazine is niet voor in de kast of voor op de salontafel. Dit bookazine is voor gebruik in de keuken!
Vader, echtgenoot, chef-kok. Mario Ridder (1972) maakte in 2006 furore door als eerste chef-kok in 7 maanden tijd van nul naar twee Michelinsterren te koken bij restaurant De Zwethheul. Mario Ridder is opgeleid bij De Bokkedoorns, als kok volwassen geworden bij Parkheuvel en nu chef-kok bij De Zwethheul. Een gedreven man zonder poespas, iemand die het genieten in zijn vingers heeft.
Zoals hij in de keuken is, zo is hij in dit bookazine. Zichzelf. Wat je in handen hebt, is hat eerste kook-doe-bookazine uit een serie. Met MARIO&IK op het keukenblad ga je thuis op culinair niveau koken en jouw gasten 100% laten genieten van jouw creaties… met inspirerende hulp van Mario.
In MARIO&IK vind je geen intieme etentjes voor twee. Genieten doe je volgens de visie van Mario Ridder het liefst met zoveel mogelijk mensen aan tafel. Hij gelooft in genieten met zijn allen, lekker aan tafel lachen, praten en met een heerlijk glas wijn erbij. Met deze gedachte als uitgangspunt zijn de recepten in MARIO&IK tot in de puntjes uitgewerkt voor 10 personen!
Koken uit MARIO&IK is koken met ingrediënten die je bijna allemaal gewoon in de betere supermarkt koopt. Elk recept is helder beschreven, logisch en overzichtelijk weergegeven en wordt ondersteund met heel veel foto’s. En mocht je ondanks alles toch nog vragen hebben, bel dan met Mario Ridder zelf. Elke vrijdag is er op een vast tijdstip een speciaal beluur.
Lees, kijk en ervaar de verrassende recepten.
Ga er vooral zelf mee aan de slag!
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.