Janine Bruinooge - Jam, gelei, confituur

Jam, gelei, confituur

en meer lekkers van het seizoen

Een boek van Janine Bruinooge

We hebben 42 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Jam, gelei, confituur, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Het hele jaar door genieten van je fruitoogst? Dat kan! In Jam, gelei en confituur laat Janine Bruinooge zien hoe je makkelijk zelf jam, compote, chutney, gelei en siroop maakt. Met fruit- en groentesoorten die op dat moment het lekkerst zijn en die je overal kunt krijgen. Of dat nou vers geoogste rabarber is of een handvol aardbeien van de volle grond: van alle seizoensgroente en -fruit kun je in je eigen keuken eenvoudig de heerlijkste conserven maken.
Het boek bevat 40 recepten - zowel klassiekers als ‘net even anders’ - ingedeeld op seizoen en naar fruit- of groentesoort. Alle recepten zijn vegetarisch en veelal veganistisch. Geniet van 128 pagina’s vol informatie en aantrekkelijke foto’s die je zullen inspireren om zelf aan de slag te gaan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Jam, gelei, confituur

Een greep uit de 42 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Janine Bruinooge - Jam, gelei, confituur

Bijgerecht uit Jam, gelei, confituur:

Lentepickles

Ingrediënten:
bladselderij, bleekselderij, bloemkool, peterselie, witte peper, gemberpoeder, ketoembar, keukenzout, knolselderij, komkommer, koolraap, koolrabi, kristalsuiker, kurkuma, mosterdzaad, natuurazijn, tarwebloem en voorjaarsgroenten

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Janine Bruinooge - Jam, gelei, confituur

Bijgerecht uit Jam, gelei, confituur:

Tangerine Love

Ingrediënten:
clementines, kardemompeulen, mandarijnen, rietsuiker en rozenblaadjes

Soort:
zoet / chutney/pickle/jam/compote / broodbeleg / vegetarisch
Een recept uit Janine Bruinooge - Jam, gelei, confituur

Bijgerecht uit Jam, gelei, confituur:

Perenconfituur Met Rozemarijn

Ingrediënten:
appelsap, biologische citroen, conferenceperen, pectinepoeder, pijnboompitten, rietsuiker en rozemarijn

Soort:
zoet / chutney/pickle/jam/compote / broodbeleg / vegetarisch
Een recept uit Janine Bruinooge - Jam, gelei, confituur

Bijgerecht uit Jam, gelei, confituur:

Druivengelei

Ingrediënten:
citroen, fruit, geleisuiker, muskaatdruiven en pectinepoeder

Soort:
schuim/mousse/gelei / zoet / vegetarisch
Toon alle 42 recepten in dit boek