De Vis & schelpdierenbijbel
recepten voor soepen, voorgerechten, pates, terrines, salades en smakelijke hoofdgerechten
Een boek van Kate Whiteman
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals De Vis & schelpdierenbijbel, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
De ultieme verzameling recepten met vis, schaal- en schelpdieren: de lekkerste bereidingswijzen voor elke vissoort; van zalm, forel, zeebaars, tong, schol tot krab, kreeft, garnalen, mosselen, inktvis en schelpdieren.
Aan de hand van zeven handige hoofdstukken (soepen, voorgerechten, salades, pasta en rijst, gebakken en gegrilde gerechten, ovengerechten en curry’s en stoofschotels) wordt elke gang, waarin u vis, schaal- en schelpdieren kunt verwerken, behandeld.
Met ruim 600 foto’s en 200 recepten is dit boek een belangrijke toevoeging aan elke keukenbibliotheek.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.