Tagliatelle met een saus van eieren en ricotta

U vindt dit recept op pagina 205 in De zilveren lepel pasta .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Bereidingstijd:
28 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Ricottamousse

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Aardappelgnocchi met tomaten-eekhoorntjesbroodsaus

Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Goat Cheese Dumplings

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Farfalle met ricotta

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta