Kim MacLean - Vis-a-vis

Vis-a-vis

Een boek van Kim MacLean

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Vis-a-vis, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Vis-a-vis is een kookboek boordevol informatie over alle in Nederland verkrijgbare soorten zeebanket en bevat een schat aan recepten om het jale jaar door de meest smakelijke visgerechten op tafel te zetten. Zo kan de kookliefhebber kiezen uit gerechten als Oestersoep, Salade van gerookte zalmforel en krieltjes, Roodbaars met ham en shii-take, Zalmfilets met meloen en verse kruiden, Garnalensaté, Palingkerrie, Tong met saffraansaus, Griet met champagnesaus en Thaise visquenelles.
Vis-a-vis verschaft ook informatie over bereidingswijzen, het gemak van een magnetron bij het pocheren van witvis en de verschillen tussen wilde en gekweekte vis. Bovendien bevat het een aantal recepten voor sauzen waarmee eindeloos gevarieerd kan worden.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken