Haaievinnensoep
★
★
★
★
★
Een recept van Yan-Kit.
U vindt dit recept op pagina 62 in Het nieuwe Chinese kookboek .
- Keuken:
- Chinees
Ingrediënten
- chinese rode azijn
- gember
- haaienvinnen
- heldere bouillon
- kipfilet
- lente-uien
- lichte sojasaus
- magere achterham
- maïsolie
- marinade voor kipfilet
- medium dry sherry
- mosterd
- reuzel
- saus bij haaievinnensoep
- shaoxing wijn
- sojaolie
- taugé
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.