Kantonese vuurpot
★
★
★
★
★
Een recept van Yan-Kit.
U vindt dit recept op pagina 70 in Het nieuwe Chinese kookboek .
- Keuken:
- Chinees
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- soep/bouillon
Ingrediënten
- bindsla
- chinese kool
- coquilles
- dipsaus voor kantonese vuurpot
- eiermie
- heldere bouillon
- kipfilet
- kogelbiefstuk
- krulandijvie
- lendebiefstuk
- maïsolie
- paksoi
- sojaolie
- spinazie
- steurgarnalen
- tahoe
- tongfilet
- waterkers
- zeebaarsfilet
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.