Een vis voor twee gerechten: Vissoep met tahoe

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 81 in Het nieuwe Chinese kookboek .

Keuken:
Chinees
Gang:
voorgerecht
Soort:
soep/bouillon

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Sweet Pea and Young Ginger Fricassee with Crispy Goat's Milk Ricotta Dumpling, Cinnamon-Scented Pea Juice, Pickled Lemon and Pea Vine Salad

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Erwten met walnoot-misosaus

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Sweet Pea and Young Ginger Fricassee

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

In een kom gestoomd varkensvlees (Fen Zheng Rou)

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis