Char-siu: Kantonees geroosterd varkensvlees

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 134 in Het nieuwe Chinese kookboek .

Keuken:
Chinees
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
varkensvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Indonesische flensjestaart

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Varkensgebraad met korst - flaeskesteg med svaer

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Varkenspoten met suiker

Een recept uit Jo van Lamoen - Zeeuwse pot

Gekookt gemarineerd varkensvlees

Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek