Dun gesneden lamsvlees met lente-ui

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 223 in Het nieuwe Chinese kookboek .

Keuken:
Chinees
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
lamsvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Medaillons van lamszadel

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Lamszadel met wortel en savooikool

Een recept uit Pascale Naessens - 2 - Puur Pascale

Lamshaas gevuld met wilde paddenstoelen

Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Lammsattel mit Paprika-Ingwer-Kruste an provenzalischem Gemüsefächer / Lamszadel in paprika-gemberkorst op een waaier van Provencaalse groente

Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten