J.-C. Goumard - Vissen, schelpen en schaaldieren

Vissen, schelpen en schaaldieren

Een boek van J.-C. Goumard

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Vissen, schelpen en schaaldieren, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

De produkten van de zee staan volop in de publieke belangstelling en tegenwoordig ontkent niemand meer dat vis gezond is. In dit boek geeft de Parijse meesterkok Jean-Claude Goumard de geheimen van de fijne viskeuken prijs. Hij vertelt het verhaal van de mul, de zalm, de tapijtschelp, het scheermes, de langoest, de krab, de Jakobsschelp en vele andere. Daarna laat hij ze stuk voor stuk een hoofdrol spelen in een unieke verzameling verrukkelijke recepten van het beroemde sterrenrestaurant Goumard-Prunier, een etablissement met een luisterrijke geschiedenis van meer dan honderd jaar. De schitterende foto’s bij de inleidende hoofdstukken en de recepten werden gemaakt door Hervé Amiard.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken