Lucy Knox, Keith Richmond, L. Knox en K. Richmond - Vlees, wild en gevogelte

Vlees, wild en gevogelte

Een boek van Lucy Knox, Keith Richmond, L. Knox en K. Richmond

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Vlees, wild en gevogelte, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

EEN PRAKTISCHE HANDLEIDING VOOR HET BEREIDEN VAN
VLEES, WILD & GEVOGELTE
Technieken en tips voor elke (voor)bereidinsswijze, van fijnhakken, vullen en
opbinden tot roerbakken, braden en roosteren, met adviezen voor de beste
bereiding van verschillende stukken vlees
Meer dan 100 inspirerende recepten uit alle windstreken, ge ustreerd met prachtige foto’s
Bevat klassieke gerechten als gebraden lamsbout, coq au vin en beef Wellington,
naast intrigerende schotels als spiesjes van wild zwijn met gembersaus en
kangoeroe met een saus van chilipepers met tamarinde
Elk recept is voorzien van stap-voor-stapinstructies in kleur
Recepten voor elke gelegenheid, van een eenvoudig ontbijt tot een doordeweekse maaltijd, van brunches tot lunches en van een intiem diner tot een groots eetfestijn


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken