Gino d'Acampo, G. d'Acampo, K. Whitaker, efef.com en Kate Whitaker - Magnifico!

Magnifico!

Italiaans eten is nog nooit zo sexy geweest

Een boek van Gino d'Acampo, G. d'Acampo, K. Whitaker, efef.com en Kate Whitaker

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Magnifico!, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Na Fantastico! is Magnifico! is het tweede boek van Gino d’Acampo, waarin hij nog meer van zijn lievelingsrecepten heeft verzameld. Verdeeld over vijf hoofdstukken bevat dit boek recepten voor het hele gezin – hoe dat gezin er ook uit ziet.

In het hoofdstuk Romantico staan recepten voor twee: sexy eten met sensuele ingrediënten. Salute bevat gerechten om te delen: overdadig feest-eten, hapjes en barbecuegerechten. In Fast food presenteert Gino zijn eigen versies van favoriete afhaalgerechten, zoals een Italiaanse hamburger en gezonde fish ‘n’ chips. Snel en makkelijk bevat voedzame maaltijden voor door de week en in Per me staan recepten die speciaal voor één persoon gemaakt zijn, eenpanners en troostvoedsel.

Gino D’Acampo werd geboren in Zuid-Italië en kreeg van zijn grootmoeder de liefde voor koken met de paplepel ingegoten. Hij is eigenaar van een restaurant aan het strand van Napels, en in Engeland leidt hij een groothandel in Italiaanse kwaliteitsingrediënten. Gino is regelmatig op tv te zien, onder andere in Ready Steady Cook. Dit boek volgt op het succes van zijn eerste boek Fantastico!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken