Gebakken kippenborst met levertjes en druiven

U vindt dit recept op pagina 13 in Gezond koken gevogelte nieuwe stijl .

Keuken:
Europees
Gang:
buffet / hoofdgerecht
Soort:
gevogelte / orgaanvlees
Bereidingstijd:
40 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Duiven in muscat

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Witlof met druiven, honing en mosterd

Een recept uit Nigel Slater - Greenfeast 50x snel & vega

Sandwich pâté

Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Brood met Edammer en druiven

Een recept uit Schonherr - Koude keuken